1 2 3
 

Lianne

Lianne van der Wallen

Lokatie: Kreijl 9 te Heeze, 06-31680849
             Valkenswaardseweg 1 te Leende, 06-31680849
lianne@oefentherapieheezeleende.nl
Aangesloten bij: VvOCM

-          Oefentherapie Cesar
-          Schroth therapie
-          De ziekte van Parkinson
-          Medical Taping Concept

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Hierna kon ik meteen aan de slag in Heeze en Leende waar ik eerder mijn juniorstage heb gedaan.

Ik heb in 2016 de scholing Medical Taping Concept gevolgd. Dit is een mooie aanvulling op de therapie. Ik gebruik het voornamelijk om mensen nog beter bewust te maken van hun houding en bewegingsgedrag en hierdoor klachten te verminderen.

Wegens mijn interesse in de scoliose (driedimensionale kromming van de rug) heb ik in 2017 de cursus voor de Schroth methode gevolgd in Bad Sobernheim (Duitsland). Hierdoor ben ik gespecialiseerd in de behandeling van scolioses en kyphoses.

Daarnaast ben ik aagesloten bij ParkinsonNet. Dit is een netwerk waar zorgverleners van verschillende disciplines bij aangesloten zijn. Het samenwerken met andere disciplines vind ik namelijk erg belangrijk, en natuurlijk niet alleen bij de ziekte van Parkinson.

Op maandag en woensdagmiddag ben ik werkzaam op de locatie Heeze. Daarnaast werk ik op dinsdagmiddag, donderdag en zaterdagochtend in Leende. 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. 


Lianne van der Wallen

 
Copyright (c)2011 & Eyesi Web Concept | Design by Eyesi Web Concept